nadýmání

 

zapříčiňuje především špatný stav střevní mikroflóry, špatný metabolismus-trávení potravy.

Je potřeba změnit stravovací návyky, jíst potravinové doplňky vedoucí ke změně střevní mikroflóry.

Prostě musíme začít jíst potraviny, které neškodí.

Škodí především cukry a sladkosti. - ty zakyselují trávení.

Pomáhají vývary ze zeleniny a ovoce - dodávají minerály, a kyslelé potraviny. Citronová šťáva - ta zeslazuje vnitřní prostředí.

Kyselé prostředí střev je vhodné pro nám škodlivé bakterie, které tvoří nadýmání. Naše příznivé bakterie v tomto prostředí hynou a prohrávají "boj" o životní prostor.

 

Potravinové doplňky :

Psyllium - vyčistí letité nánosy ve střevě

Chlorella - proti "kyselým" zánětům ve střevě a žaludku. Silně antiseptická.

Aloe vera - proti zánětlivé účinky. Tedy proti "špatným" bakteriím.

Dodávat Lactobacily - nejúčinnější se jeví Hylak, který lze levně zakoupit v lékárně a pít ho na lačno právě s citrovovou šťávou a Chlorellou.

 

Výborně pomáhá očista, detoxikace jater, žlučníku.

Hodně pomáhá i homeopatie.