Antiperspiranty a rakovina prsu

Většina antiperspirantů, které "opravdu" fungují, t.j. že účinně po celý den brání v pocení i zápachu z podpaždí, mají z tohoto důvodu vedlejší účinek, o kterém se moc nemluví. Ale i když tuto informaci některé ženy znají, přesto je pro ně důležitější "nesmrdět" před zdravotními riziky.

Ucpání pórů, znamená zabránění přirozenému pocení, detoxikace, očisty této oblasti. V podpaží je velký shluk lymfatických uzlin (Axyly), které mají na starost imunitu, obranyschopnost této oblasti. Pokud jim zabráníme v jejich přirozené činnosti, hromadí se jedy a ty prosáknou až do prsního svalu.

Jed tuto oblast otráví, buňky začnou odumírat, regenerace této citlivé oblasti se zhroutí a přejde do zhoubného, rakovinového procesu.

A existuje přitom jednoduchá cesta, kdy se tomuto nebezpečí můžeme vyhnout, aniž bychom museli ustoupit ze svého společenského standardu.

 

1) Chlorella - parfemizuje, čistí. Váš pot nebude čpět ostrým a kyselým zápachem. (odkyseluje organismus)

Nebude potřeba používat k zabetonování pachů žádného brnění. Hliníkové, stříbrné a jiné kovové částice, které uzavírají póry a brání pocení a očistným procesům kůže.

2) Deodoranty na přírodní bázi - Olej, krém.

Aromaterapie Karel Hádek, Just, či Aloe vera od FLP.

 

Toto je jednoduchá rada, cesta a prevence, aby jste dámy nedostaly rakovinu prsu. Ono dokud to člověka nepotká, tak si tuto možnost nepřipouští.

Ale nebuďme tak domýšliví, namyšlení, že nás se tento problém netýká. Pak už je pozdě. 

Pozdě "bych"a honiti. (já "bych" to už neudělala, já "bych" to udělala jinak) Nedovedu se vcítit do pocitu ženy, která utrpí toto "zmrzačení".

Dosti často to poznamená psychiku i partnerský život. Zničí to vše na co jsme zvyklí, co považujeme za samozřejmé. Obrátí nám to život naruby.

NERISKUJTE TO !