nadýmání

 

zapříčiňuje především špatný stav střevní mikroflóry, špatný metabolismus-trávení potravy.

Je potřeba změnit stravovací návyky, jíst potravinové doplňky vedoucí ke změně střevní mikroflóry.

Prostě musíme začít jíst potraviny, které neškodí.

Můžeme mít intoleranci, nebo nesnášenlivost, alergie.

Škodí především cukry a sladkosti. - ty zakyselují trávení.

Pomáhají vývary ze zeleniny a ovoce - dodávají minerály a odkyselují. Citronová šťáva - odkyseluje vnitřní prostředí. (zásadotvorná)

Kyselé prostředí střev je vhodné pro nám škodlivé bakterie, které kvasí, zahnívají a vyváří nadýmání. Naše příznivé bakterie v tomto prostředí hynou a prohrávají "boj" o životní prostor.

 

Potravinové doplňky :

Psyllium - vyčistí letité nánosy ve střevě

Chlorella - proti "kyselým" zánětům ve střevě a žaludku. Silně antiseptická.

Aloe vera - proti zánětlivé účinky. Tedy proti "špatným" bakteriím.

Dodávat Lactobacily - nejúčinnější se jeví Hylak, který lze levně zakoupit v lékárně a pít ho na lačno právě s citrovovou šťávou a Chlorellou.

 

Výborně pomáhá očista, detoxikace střev a jater, žlučníku.

Hodně pomáhá i homeopatie.